Kundeudtalelser

1 årig barn med lungebetændelse m.m.

Jeg kontaktede George i starten af oktober, med henblik på at få løst mit meget generende problem med celullite.

Vi fik hurtigt en aftale i hus, om en prøvebehandling-og efter denne, varjeg ikke i tvivl om at det ville være alle pengene værd.

Gennem hele forløbet havde vi en god kontakt, og George var meget imødekommende og professionel. Under en af disse talrige behandlinger, kom vi til at tale om min datter, Frederikke 1 år, som siden hun var 2 mdr. har lidt af gentagne lungebetændelser, mellemørebetændelser samt meget svær astmatisk bronkitis. 1 mdr. gammel, fik hun sin første penicillinkur mod lungebetændelse og 4 mdr. gammel fik hun lagt dræn for første gang. Hun har fået penicillinkur ca. en gang om måneden siden hun var 1 mdr. , været indlagt på børneafdeling medsin astma og fået stærk binyrebarkhormon, som resulterede i svampeinfektion i mund og svælg. Sådan er det gået slag i slag, frem til slutningen af oktober, hvor George foreslog mig at indvilge i et forsøg, hvor han ville prøve at fjernbehandle Frederikke med det såkaldte bioresonans program – dette gjorde han helt uden beregning, da han ytrede sin bekymring for min datter og hendes helbred samt almene tilstand. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en reaktion. Helle natten græd hun og hostede store mængder slim op, og dette gentog sig den efterfølgende nat. George gav hende endnu en fjernbehandling og sammensatte nogle dråber som hun skulle have 3 gange dgl. Som et lyn fra en klar himmel, var hun som forandret. Ca. 2 dage efter anden behandling samt dråber, kunne hun undvære sin astmamedicin, hendes svampeinfektion forsvandt, og hun er blevet en helt anden pige. Hvis du er i tvivl, så prøv det!!! Jeg var selv meget skeptisk, da jeg allerede havde forsøgt mig med alternative behandling – op til flere gange, med uden resultat. George er meget ansvarsbevist og dygtig i sit fag.

Han tager sig tid til sine kunder, lytter til dem og tager dem og deres “problemmer” seriøst. George får min bedste anbefalinger. Og sidst men ikke mindst, blev jeg stort set min cellulite kvit!

L.T.A Olesen

Behandling af KOL

Jeg er en kvinde på 60 år, som lider af lungesygdom KOL, og har modtaget behandling af George med bl.a Lynkuren.Jeg var lidt skeptisk i begyndelsen, men efter nogle få behandlinger kunne jeg mærke en forbedring af min almene sundhedstilstand. Et besøg hos min egen læge, med lungefunktionsprøve, viste en tydelig forbedring og en forøgelse af lungefunktion fra 58% (inden behandling hos George) til nu 80% (efter bare fem behandlinger med Lynkuren hos George) som er indenfor min normal kapacitet for min alder. Kan kun anbefale behandling hos George Laudikos

Susanne K.

Ubalance i kroppen

Jeg har nu fået 2 behandlinger af Lyn kuren, og jeg kan mærke store forandringer i min krop.
Har ellers gået til alternativ behandling i mange år.

Jette F.

Mit første møde med George var forårsaget af et massivt ønske om at forbedre huden i mit ansigt, som på daværende tidspunkt var stærkt plaget af en rosacea-lignende / inflammatorisk tilstand.

Forlods havde jeg benyttet mig af den 20 min. gratis konsultation, som George tilbyder nye klienter. Dette møde gav mig forhåbning om, at George med sine evner ville være i stand til at afhjælpe mine hudproblemer.

Hvad jeg ikke var klar over, var, at mine konsultationer hos George skulle vise sig at blive ganske skelsættende for hele min tilværelse. En personlig udviklingsrejse ind i min sjæl og mit sind tog sin begyndelse under George’s kyndige vejledning. En rejse, hvor dét, jeg umiddelbart anså som værende min største udfordring (hudproblemer), skulle vise sig blot at være sekundært. Årsagen til mine udfordringer skulle findes andet-steds.

Undervejs i forløbet har jeg fra gang til gang oplevet en større bevidsthed og erkendelsen af, at jeg med ganske lille indsats er i stand til at ændre på fastlåste og uhensigtsmæssige tankemønstre, som gennem en lang årrække har vist sig kun at spænde ben for mig og komplicere tilværelsen og tilmed skabe dén ubalance i min krop, som kom til udtryk bl.a. i min ansigtshud.

TAK George – af hele mit hjerte. Det var været mit livs bedste investering og jeg ved, at udviklingen ikke stopper her. Du har lært mig, at den eneste vej frem er at tage ansvar for ens eget liv og at se indad – og at tilværelsen har så meget at byde på, hvis blot øjnene der ser, tillader et nyt fokus. Jeg har kun varme anbefalinger til overs 😊

Og slutteligt skal det nævnes, at dén tilstand (rosacea), som lægerne beskrev som værende en kronisk lidelse, som med stor sandsynlighed ville forværres over tid, stort set er forsvundet! For dette er jeg evigt taknemmelig. Af andre nævneværdige gevinster fra mit forløb hos George kan nævnes markant forbedret parforhold, mærkbar forbedring af selvværd/selvfølelse, fysiske udfordringer med nakke/skuldre forsvundet, angst for at passere broer/vand er forsvundet.

Mette

Trænger man til at få rydet op i sit indre mentale overbevisninger, samtidig med at kroppen bliver hjulpet på plads, er Lynkuren en fantastik oplevelse. Det at ændre på ens fysiske og mentale oplevelse af sig selv, skal opleves, før man helt forstå, hvilken helbredende virkning det kan få en til at “ryde op” på en hurtig og effektiv måde. Det betyder at når fysiske/mentale smerter og frygt forsvinder, opstår der grobund for forandringer, som kan ændre ens liv.

Anette S. A.

Graviditetsgener

Jeg har gennem en længere periode lidt voldsomt af halsbrand i forbindelse med min graviditet. Det var så slemt at jeg om aftenen fik vildsomt kvalme, jeg havde forsøgt alverdens ting for at få halsbranden væk, men intet hjalp! 

Jeg forsøgte derfor healing. Jeg var lidt skeptisk i starten da jeg jo havde forsøgt alt og intet hjulpet. Men jeg må sige at processen var kort men effektiv! Efter blot healing i ca. 10 min. Var min halsbrand faktisk væk, det var helt utroligt, og det er efter healingen ikke vendt tilbage! Så jeg er nu en lykkelig gravid uden halsbrand. 

Sofie Stefani Haagen P.

Usikkerhed omkring fremtidig forretningsmulighed

Svært ved at tage en beslutning omkring fremtidig jobmulighed. Det stresede mig … Efter en behandling hos George føler jeg nu en lettelse og er ikke længere i tvivl om at jeg nok skal klare det nye job og hvad dertil følger. Super !!!

Jørdis Bachmann

Smerter i muskler og led

Gennem mange år har jeg haft smerter i nakke, højre skulder og arm, hold i lænden og ischiassmerter.

I særligt slemme perioder måtte jeg en tur omkring Kiropraktor og /eller massør.
Det lettede for en tid, men vendte altid tilbage og jeg var efterhånden noget frustreret, træt og følte slet ikke overskud til at få dyrget motion men tog i stedet en del smertestillende for at klare hverdagen, og blev mere og mere træt… så det var en ond spiral….

I august, endnu en dag med ondt i nakken, besluttede jeg at få en prøvebehandling af George ved Holistisk Kurklinik.

Jeg blev hurtigt overbevist om, at skulle prøve LYNKUREN, som i mit tilfælde var sammensat af infrarød varme, bioresonans og shiatsumassage, 6 behandlinger over en beriode på ca. 2 mdr.

Det gjorde meget hurtigt en stor forskel i mit energiniveau, jeg er idag fri for mine mangeårige problemer med lænden og Ischiassmerter. Jeg har stadig af og til problemer med smerter i skulder og nakke, men har nu overskud til at holde det væk, ved at dyrke motion og har ikke brug for smertestillende piller længere.

LYNKUREN, og dermed George, har givet mig en betydeligt bedre livskvalitet, Jeg er nu i en rigtig god spiral…..

V.Storm

Nyresvaghed

Min søn på 16 år har for små nyrer, dvs at de udleder for meget protein fordi ‘filteret’i nyrerne er for ‘grovmasket’. Lægerne siger at vi ikke kan gøre noget ved det. Blodprøve Tallet stiger med ca 25 hver 3. måned.

Jeg tog min søn hen til George i Kurklinikken, hvor han fik en behandling. Vi ventede 3 måneder for at se om blodprøven ændrede sig. Tallet var kun steget med 7 !!!! Så bare en enkelt behandling havde gjort en stor forskel.

En fantastisk vinding for min søn…som ellers havde fået en prognose om at skulle nyretransplanteres om et par år (alt andet lige).

Lene Væring

Brystkræft

Jeg er en kvinde på 42, der ind til for 4 år siden var sund, rask og rørig, havde aldrig fejlet noget alvorligt ind til jeg så blev ramt af brystkræft. I den forbindelse har jeg så haft en del senfølger af blandet karakter. En af de mere alvorlige, var en kæbe der skred pga. svage led efter kemo, og i den forbindelse skulle jeg igennem en større operation i både ovre og underkæbe, en af de helt hårde ture, der tog næsten et år at komme sig over og slås stadig med stramt arvæv og nerveskader i det meste af underansigtet. Der ud over er træthed og hovedpine mig en daglig kamp, ømme og trætte øjne, nerveskader i panden og tiks, alt sammen noget der terre på energiniveauet og alt i det daglige bliver en kamp op ad bakke.

Så begyndte jeg at komme hos George. Der var rigeligt at tage fat på, ud over det nævnte, havde jeg mange ubalancer i kroppen efter den havde været konstant stresset i 4 år. Vi gik i krig med at få min krop i ballanse med Lynkuren med fokus på de ramte punkter, og stille og roligt bliv det bedre og bedre. Mit energiniveau er nu højere efter trætheden er blevet mere overkommelig, så der er færre off dage. Hovedpinerne er også blevet færre og nerveskaderne i kæben er blevet mærkbar bedre og overkæben føles tæt på normal. – Mit liv er blevet bedre efter at kunne flytte fokus fra diverse fysiske skavanker og irritationer.

Jeg har følt mig i gode og trygge hænder fra første møde med George, og jeg kan varmt anbefale ham til at give dig en hånd med at rette op på diverse skavanker. Jeg oplever, at han giver sig fuldt ud hver gang og bruger den tid der skal til.

Ninette B.

Prøv en konsultation hos Kurklinikken i Odense! Jeg kan virkelig anbefale George Laudikos’ helbredende hænder, hvis man har smerter. George har enestående evner – jeg kalder ham min ‘natur-troldmand’, for han helbreder alt som gør ondt! George har fjernet mine kroniske rygsmerter (jeg stod ellers for at skulle opereres i ryggen i ca 2010), han har helet en smertende frossen skulder, hvor jeg ikke kunne løfte armen over hovedet, og en masse andre småting.

Stine J.

Jeg har igennem mange år været alene med et multihandicappet barn og samtidig gjort karriere.
Efterhånden var jeg så tæt på at brænde ud, at det var svært at håndtere hverdagen og træffe de nødvendige beslutninger.
Efter blot et par behandlinger ved George, mærkede jeg en væsentlig forskel og jeg må konstatere, at lynkuren har været effektiv.
Jeg er meget mere i balance følelsesmæssigt, min intuition og troen på mig selv er styrket.
Mellem behandlingerne har jeg dagligt benyttet det personlige symbol jeg modtog fra George, til henholdsvis mig og min multihandicappede søn.
Det er et utrolig effektivt redskab, der arbejder for os, mellem behandlingerne.
Min søn reagerede først kraftigt på påvirkningerne fra symbolet, han blev utrolig vred, men efter 4-5 dage vendte det 180 grader.
Han fik meget mere overskud, glæde og tilfredshed end tidligere.
Som en vigtig sidegevinst står jeg på et meget stærkere grundlag, i min rolle som leder, i en mellemstor organisation.
George er tillidsvækkende, professionel og livsklog.

Annette. J.

Book tid online

Vil du ringes op?

Rygestop Odense, Fyn