Hypnose

Hypnose i Odense på Fyn fra en effektiv og dygtig hypnotisør

Hypnose kan bruges til behandling af mange forskellige dårlige vaner og fobier. Hos Holistisk Kurklinik ApS i Odense på Fyn udfører jeg, hypnotisør George Laudikos, hypnose med gode og effektive resultater til yderst konkurrencedygtige priser. Jeg tager gerne kunder fra hele Fyn.

Nedenfor er listet nogle forskellige fobier og dårlige vaner, som man bl.a. kan få behandlet med en hypnose behandling:

Neglebidning hypnose – Effektiv behandling i Odense

Når man har fået en dårlig vane med neglebidning, vil de fleste kunne nikke genkendende til, at det kan være meget svært at stoppe igen.

Der er ikke et simpelt svar på, hvorfor folk får vanen med neglebidning, men forskning viser at det bl.a. kan være en måde at få afledt sin opmærksomhed på, ligesom man faktisk også kan være genetisk disponeret for neglebidning. Vi kan behandle din neglebidning med hypnose.

Neglebidning hypnose er en nem og smertefri måde at få stoppet den dårlige vane på, og så er det yderst effektivt. Du kan kontakte mig om neglebidning hypnose her.

Behandling af flyskræk og eksamensangst med hypnose

Mange mennesker verden over lider af flyskræk, ligesom mange studerende med eksamensangst får fugtige håndflader når eksamenstiden nærmer sig.

Flyskræk og eksamensangst er både ubehageligt og energidrænende, men du behøver ikke leve med hverken din flyskræk eller din eksamensangst. Hos Kurklinikken tilbyder vi en både effektiv og billig behandling af flyskræk og eksamensangst med hypnose. Kontakt mig omkring behandling af eksamensangst og flyskræk med hypnose her.

 

Hypnotisør og hypnose i Odense – Vi tager også kunder fra Svendborg, Middelfart og resten af Fyn samt trekantområdet Kolding, Vejle og Fredericia

Rygestop hypnose i Odense

Rygning bliver til stadighed mindre og mindre populært iblandt den brede del af befolkningen. Det er også de senere år blevet både dyrere og mere besværligt at være ryger. Derfor vælger mange efterhånden at gå aktivt til værks omkring et rygestop. Kurklinikken tilbyder rygestop hypnose i Odense. Mange vælger et rygestop af de 2 væsentlige årsager – Et bedre helbred og flere penge til rådighed hver måned.

Behandling med rygestop hypnose er både effektivt og billigt og jeg tager gerne kunder fra hele Fyn. Du kan kontakte mig om rygestop hypnose behandling.

Kontakt hypnotisør George Laudikos i Odense på Fyn om hypnose

Du kan kontakte mig, hypnotisør George Laudikos, på tlf. 40 82 12 20 eller på mail her. Jeg udfører som nævnt hypnose til behandling af bl.a. rygestop, eksamensangst, flyskræk, neglebidning og meget andet fra min klinik på Middelfartvej 115A i Odense.

Book tid online

Vil du ringes op?

Rygestop Odense, Fyn