Bioresonans

Bioresonans Odense, Fyn

Bioresonans

Lybra Homøopatisk Bioresonans er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i organernes frekvenser. Hvis et organ ikke sender den rigtige frekvens ud i kroppens energibaner, giver det en ubalance, som kan føre til sygdom. Kurklinikken har et supermoderne bioresonans – udstyr. Ved hjælp af udstyret tjekker behandleren ens almene sundhedstilstand, og efterfølgende kan han give individuel frekvensterapi og fremstille naturmedicin, der passer nøjagtigt til ens behov.

Systemet er i stand til at opdage de små og store forandringer i kroppen, der med tiden kan føre til sygdom og smerter. Ved en hurtig afbalancering kan man forebygge sygdomme, smerter og udvikling af symptomer. Der foretages test før og efter hvert behandling for at følge udviklingen.

Bioresonans- systemet er fuldstændigt objektivt og automatisk, så det påvirkes ikke af terapeuten.

Bioresonansterapi kan fint bruges som et supplement til en traditionel, lægelig behandling.

Bioresonans er velegnet til:

Eksem, psoriasis, gigt, hævelser, psykiske ubalancer, træthed, smerter, allergi, fordøjelses problemer, afgiftning af alle organer, stress, hovedpine, migræne, vægtregulering, afgiftning og immunstimulering efter kemoterapi, en hurtigere helingsproces efter skader/operationer.

Book tid online

Vil du ringes op?

Rygestop Odense, Fyn