Smertebehandling

Smertebehandling i Odense – Migræne behandling, frossen skulder behandling mm. Fyn

Hos Holistisk Kurklinik i Odense udfører jeg smertebehandling for kunder fra hele Fyn. Jeg tilbyder behandling af mange forskellige smerter. De mest almindelige former for smertebehandling er typisk migræne behandling, frossen skulder behandling, smerter i iskiasnerven, hekseskud i ryggen, spinalstenose i lænden, samt behandling af diverse neuropatiske smerter. Nedenfor er udspecificeret lidt mere omkring de forskellige områder inden for smertebehandling:

Migræne behandling i Odense

En af de hyppigste former for smertebehandling jeg udfører, er migræne behandling. Migræne er en anfalds vis hovedpine, som ofte er ledsaget af kvalme og eventuelle opkastninger. Alle aldersgrupper kan blive ramt af migræne, og man kender ikke umiddelbart årsagen til at man bliver ramt af det. Hos Holistisk Kurklinik i Odense udfører jeg migræne behandling uden brug af medicin, og typisk ved at bruge min lynkur, som du kan læse meget mere om her. Kontakt os om migræne behandling på Fyn her.

Smertebehandling Odense

Frossen skulder behandling på Fyn

Kapsulit i skulderen kaldes af de fleste for frossen skulder, og det kan være ekstremt smertefuldt. Årsagen til, at man får frossen skulder er, at der er en betændelse i ledhinden som omgiver skulderleddet, og forårsager smerter og nedsat bevægelighed i skulderen. Det er vigtigt at få udført en frossen skulder behandling tidligt, da forløbet med en frossen skulder kan vare helt op til 1-3 år. Jeg har stor erfaring med frossen skulder behandling, og sørger for sammen med dig, at få lavet det bedste og mest effektive forløb. Du kan kontakte mig om frossen skulder behandling i Odense her.

Behandling af smerter i iskiasnerven

Smerter i iskiasnerven kan være mange ting, da iskiasnerven er en stor nerve der løber fra hver side af rygsøjlen, ned i lænden og ud i benene og ned i fødderne. Ofte er smerter i iskiasnerven smerter i lænden som strækker sig ned i benet og nogle gange videre ned i fødderne. Hos Kurklinikken i Odense har jeg stor erfaring med at finde frem til årsagen til smerter i iskiasnerven, ligesom jeg selvfølgelig også har forskellige behandlingsformer til problemet. Ofte behandler jeg smerter i iskiasnerven med shiatsumassage eller øre akupunktur mm. Du kan kontakte mig i min klinik i Odense her for mere information om behandling af smerter i iskiasnerven.

 

Behandling af spinalstenose i lænden og neuropatiske smerter

Kurklinikken i Odense udfører også behandlinger af mere specielle områder, bl.a. behandling af spinalstenose i lænden og behandling af neuropatiske smerter.

Neuropatiske smerter – Mange mennesker behandler deres neuropatiske smerter selv i form af håndkøbsmedicin i stedet for at finde ud af den egentlige årsag til smerterne. Neuropatiske smerter, er smerter i kroppen som er forårsaget af læsion eller dysfunktion i nervesystemet.

Hos Kurklinikken behandler vi neuropatiske smerter på alternative måder, altså uden medicin. Det kan eksempelvis være i form af Shiatsu massage, øre akupunktur, bioresonans eller en fjerde form for behandling.

Spinalstenose i lænden – Symptomer på spinalstenose i lænden kan f.eks. være oplevelsen af at kunne gå kortere og kortere distancer, ligesom mange med spinalstenose i lænden også oplever kramper i lægge og fødder som kan opstå allerede ved kort gang.

Normalt vis kan spinalstenose opstå i alle aldre, men folk oplever ofte først symptomerne i 60 til 80 års alderen, og der er lige mange både mænd og kvinder, der får spinalstenose.

Du kan kontakte Kurklinikken i Odense her om behandling af neuropatiske smerter samt spinalstenose i lænden.

 

Lændesmerter – Behandling af hekseskud i ryggen

Et hekseskud i ryggen er typisk smerter eller ubehag i ryggen lokaliseret et sted mellem det nederste ribben og det nederste af balderne. Et hekseskud i ryggen kan både være opstået akut, ligesom det også kan være kroniske smerter over en længere periode. Lændesmerter i form af hekseskud i ryggen er meget almindeligt, og ca. 30 % af danskerne har oplevet lændesmerter inden for de seneste 2 uger. Det er svært at pege på en specifik årsag til hekseskud i ryggen, men ofte ser man generelt set en høj grad af arvelighed.

Kurklinikken i Odense behandler ugentligt hekseskud i ryggen, og typisk bruger jeg behandlinger i form af øre akupunktur, Shiatsu massage eller en helt tredje af mine behandlingsformer. Du kan kontakte mig i min klinik i Odense her for mere information om behandling af hekseskud i ryggen.

Vi udfører smertebehandling i Odense men har kunder fra hele Fyn bl.a. Svendborg og Middelfart samt Kolding, Fredericia og Vejle i trekantområdet

 

Book tid online

Vil du ringes op?

Rygestop Odense, Fyn